
Kaczka z pomarańczami, cynamonem i miodem.
Zdejmij pokrywkę i przelej kaczkę miodem. Możesz włożyć naczynie do piekarnika (bez pokrywy!) i ustawić temperaturę na 140 ° C na 15 minut, aby uzyskać chrupiącą skórę, ale jesteśmy pewni, że nawet o tym nie pomyślisz, gdy zobaczysz, jak wyborne i pełne smaków jest to danie przygotowane na małym ogniu, gotowane we własnych sokach.
Kaczkę można podawać! Jeśli chodzi o dodatek do mięsa, to śmiało użyj wyobraźni i słuchaj swoich kubków smakowych: puree z dyni, czerwona kapusta, gotowane na parze warzywa i wiele innych opcji masz do wyboru.
Smacznego!
Autor: Szef kuchni Petra Gerić
Zapisując się do Newslettera – będzie Pan/Pani z niego korzystać zgodnie z naszym Regulaminem. Wpisanie e-maila stanowi wyrażenie zgody na kierowanie przez Medlight Sylwia Chochół informacji marketingowych na podany e-mail. Pani/Pana dane osobowe będą przetwarzane przez Medlight Sylwia Chochół 32-300 Osiek 110a, e-mail: sklep@medlight.pl. Dane będziemy przetwarzać w celu wysyłki Newslettera. Ma Pan/i prawo w każdym czasie wycofać zgodę na Newsletter, np. klikając w link do wypisania się z Newslettera w mailu od nas. RODO przyznaje Pani/Panu m.in. prawo do zapomnienia, sprostowania, ograniczenia danych, dostępu do danych. Więcej na temat przetwarzania przez nas danych osobowych można znaleźć w naszej Polityce prywatności.

